Active Activities

Reis en vakantie blog

Alternatieve vakanties bij campers down under

Voor een onvergetelijke vakantie met campers down under ga je naar Camper Australië. Bij dit bedrijf, met de hoofdvestiging in Sidney, kun je bijna elk type camper huren dat er verkrijgbaar is. Je hebt keuze uit 23 verschillende typen, waaronder zeer luxe 4WD en 2WD campers, Hi-Top campervans of complete motorhomes voor 5 of 6 personen. Als je liever in een gewone auto rijdt kun je kiezen voor een Landcruiser met een off road trailer of een stationwagen met een tent. Welke keuze je ook maakt; je bent met campers down under verzekerd van een onvergetelijke vakantie.

Goede praktische vakantieadviezen bij campers down under

De medewerkers bij campers down under zijn allemaal enthousiaste kampeerders. Zij hebben met de campers die worden verhuurd zelf al de nodige vakanties hebben gevierd. Omdat ze dat leuk vinden, maar ook om ervaring op te doen met campervakanties. Dat merk je als kant meteen. Zodra je een camper hebt gereserveerd krijg je van campers down under allerlei praktische tips. Ook doen de medewerkers je ideeën aan de hand over de fraaie routes die je kunt volgen. Als je dat wilt kun je dagenlang cruisen over oneindig lange geasfalteerde wegen. Met een 4WD camper kun je er ook voor kiezen om dirt roads te volgen, dwars door fraaie ongerepte natuurgebieden.

Reserveren vanuit Nederland

Camper Australië heeft een aantal vestigingen in Australië. Je hebt de mogelijkheid om een camper bij één van de depots op te halen en die na afloop van je vakantie bij een ander depot weer in te leveren. Dat kun je allemaal vooraf regelen vanuit Nederland. Ga daarvoor naar de site van Camper Australië, kies een gebied uit waar je een vakantie wilt houden en zoek een camper uit voor dat gebied. Vervolgens kun je een camper reserveren.