Active Activities

Reis en vakantie blog

Appartement Zeeland met mijn moeder

banner-180x215-1Appartement Zeeland met mijn moeder

Mijn moeder en ik gingen naar een appartement Zeeland. Mijn moeder is daar opgegroeid dus ik heb haar laten zoeken naar een goede appartement Zeeland. Ik moet zeggen dat het mij erg goed is bevallen, normaal heb ik niet zoveel met mijn moeder, maar we hebben in dit weekend in het appartement Zeeland wel even goede hart tot hart gesprekken gehad. Ik hoorde dingen van haar die ik nog niet wist en kreeg op eens zoveel meer respect voor mijn moeder. Mijn moeder is enorm gesloten en ik ben echt een kakel meisje, ik ratel maar door en door, tot vervelends aan toe, ik snap dat dit irritant kan zijn. Maar ik laat wel mijzelf zien, ik ben aan het praten over wie ik ben en mijn moeder wil alleen maar meer weten. Ze zei dat ze soms denkt te weten hoe ik in elkaar zit, tot dat ik weer met een andere spektakel verhaal kom. Ze zei dat ze het prachtig om te zien hoe ik nog steeds zo in de wording ben. Een groot compliment, ik kreeg steeds meer liefde voor haar. Ik heb haar ook geconfronteerd met het feit dat ze zo gesloten was, ze zei dat ze er mee aan het werk wil gaan, omdat ze zelf ook belemmeringen er van onder vind. Het appartement Zeeland heeft ons goed gedaan, we zijn heerlijk uit gerust en hebben ook ontzettend gelachen. De mannen in het café bijvoorbeeld, ze liepen als hondjes achter ons aan, mijn moeder heeft toen wel even laten zien wie de baas was.