Active Activities

Reis en vakantie blog

Bagage organizer aangeschaft voor mijn man

Bagage organizer

Bagage organizer gekocht voor mijn man! Hopelijk begrijpt hij het dan dat daar de vieze kleding in kan.

Bagage organizer

Iedere drie maanden een weekend weg

Aangezien wij onszelf echte levensgenieters mogen nemen, gaan wij geregeld een weekendje weg. Natuurlijk neem je altijd wat meer kleding mee dan dat je nodig hebt. Mijn man daarentegen spant te kroon hoor! Hij neemt voor zeker een week aan kleding mee. Overigens kan ik alles bij thuiskomst weer gaan wassen. Hij gooit namelijk zijn vieze kleding bovenop de schone kleding. Hierdoor vind ik het niet meer fris om de kleding alsnog te dragen en gooi het in de wasmachine. Aangezien ik niet van plan ben om dit vaker zo te moeten doen, heb ik ervoor gekozen om op het internet te gaan zoeken naar een oplossing.

Bagage organizer

Snel gevonden en het ook direct besteld

Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van packlikeapro.nl. Dit bedrijf heeft een perfecte oplossing voor mijn man! De bagage organizer zorgt er namelijk voor dat alles goed gesorteerd is. Bovendien is dit perfect om te gebruiken als je bijvoorbeeld een wandeling gaat maken in de natuur. Dan kun je na afloop je vieze schoenen in een tas doen om dit vervolgens bij thuiskomst schoon te maken. Ik heb er gelijk een paar besteld en nu maar hopen dat hij hier ook gebruik van maakt!