Active Activities

Reis en vakantie blog

Bijkomen van het snelle leven? stiltereis!

stiltereis

Wil jij even bijkomen van het snelle leven dan raad ik je zeker aan om met stiltereis mee te gaan? Het leven gaat voor mij de laatste tijd veel te snel. Ik werk ongeveer 50 uur in de week en werk daarnaast ook veel in de weekenden bij. Dit doe ik om een toekomst voor mijn familie en kinderen vast te stellen. Het harde werken is leuk maar hierdoor sta ik steeds minder stil bij de leuke zaken van het leven stil. Door het werk heb ik hier gewoonweg ook steeds minder tijd voor. Vrienden van mij zagen mij ook steeds minder en als ik er was dan had ik niet of nauwelijks meer plezier. Ik was constant in mijn gedachtes bezig met het werken. Toen gaf een vriend van mij de tip om een vakantie te boeken. Dit zodat ik eens lekker kon uit te rusten en het werk vergeten. Toen ging ik op het internet naar een vakantie zoeken en kwam ik op de website van Kop in de Wind terecht. Als eerste was ik huiverig maar toch besloot ik om de vakantie te boeken. Dit bleek de ideale oplossing te zijn!

stiltereis

Helemaal uitgerust!

De stiltereis was voor mij de ideale oplossing om eens lekker bij te komen. We gingen naar de waddenzee een tocht maken. Daarnaast hadden we een aantal groepsgesprekken en meditatie sessies. Voorheen deed ik nooit aan meditatie, maar dit is toch wel iets wat ik voortaan ga doen! Het geeft mij zoveel rust en kracht! Ik kan iedereen deze vakantie dan ook aanraden!