Active Activities

Reis en vakantie blog

Boerencamping Brabant is perfect voor ons!

Camping de Gijzel

Boerencamping Brabant is een geweldige plek om te genieten van je vakantie. De kinderen kunnen hier spelen en plezier maken. In de tussentijd kan ik heerlijk met mijn partner aan tafel zitten en genieten van de rust en de omgeving. Voorheen gingen wij altijd naar Frankrijk om daar op een camping te staan. Op zich is daar niks mis mee, echter zoeken wij het graag dichterbij huis op. Zodoende waren wij toen op het internet gaan zoeken naar een camping bij ons in de omgeving. Al vrij snel kwamen wij terecht op de website van De Gijzel. Deze camping is gevestigd in Helvoirt. Prompt bij ons om de hoek, wat wij nog niet eerder hadden geweten!

Boerencamping BrabantDoor de foto’s te bekijken van deze camping merkte ik voldoende speelplekken voor de kinderen. Alles was op de camping te vinden en hierdoor konden wij optimaal ontspannen.

Onze reis is geboekt bij Boerencamping Brabant

Uiteindelijk hadden wij er afgelopen zomer voor gekozen om een plaats te reserveren op deze camping. Dan konden zowel de kinderen als wijzelf deze camping testen om te zien of dat het iets is. Bij aankomst werden wij hartelijk ontvangen en kregen wij een plaats toegewezen. Als er nog vragen waren konden wij het gegeven telefoonnummer bereiken of even langs lopen. Een geweldige service en dan waren wij nog niet eens gesetteld!

De omgeving

Nadat wij onze spullen hadden uitgepakt, wilde de kinderen graag op onderzoek uit. Hen heb ik laten lopen op de camping, dan wel met een paar instructies wat zij niet mogen. Maar in goede vertrouwen mochten zij de omgeving op de camping verkennen. Ik ging er eigenlijk vanuit dat zij na een half uurtje wel weer terug zouden komen, echter bleven zijn maar weg. Zodoende waren mijn partner en ik de kinderen gaan zoeken. Op gegeven moment zagen wij hen druk aan het spelen in de speeltuin. Ik denk zeker te weten dat onze vakantie goed is geslaagd!