Active Activities

Reis en vakantie blog

Corona Proof op huwelijksreis

Sloepverhuur Friesland

Eindelijk, jullie zijn getrouwd! Door de corona pandemie heb je het misschien wel moeten verplaatsen. Jullie huwelijksreis hoef niet gecanceld te worden. Je kan er voor kiezen om gewoon lekker in Nederland te blijven voor een week of misschien wel wat langer. Je kan voor een uitgebreid arrangement kiezen met alles erop en eraan. Geniet samen in het bubbelbad van een heerlijk glaasje bubbels. In Nederland zijn er genoeg luxe hotels waar je heerlijk tot rust kan komen. Liever geen hotel dan zijn er nog genoeg andere bijzondere overnachtingen te boeken. Door een sneltest corona test doen weet je zeker of je onbezorgt op huwelijksreis kan gaan.

Huwelijksreis buitenland

Kiezen jullie er toch voor om naar het buitenland te gaan check dan van te voren welke landen groen of geel zijn. Zorg er goed voor dat je op de hoogte bent welke maatregelen er op dat moment in het land gelden. Voor veel landen in Europa geldt nu een geel reisadvies. Ga je naar een oranje gebied dan moet je bij thuiskomst 10 dagen in quarantaine. Wil je op huwelijksreis buiten Europa dan geldt er nu nog een negatief advies. De dromen die jullie hadden over exotische oorden en witte palmstranden moet je even bijstellen. Toch zijn er nog genoeg romantische plekken om naartoe te gaan met een positief reisadvies waar je mag reizen zonder problemen. Neem bijvoorbeeld Parijs, de stad van de liefde.

Waar zijn mondkapjes nog verplicht

Mondkapjes zijn allen nog verplicht in het OV, personenvervoer, vliegvelden, stations en het voortgezet onderwijs. Wil je een veilig mondkapje? kies dan voor mondkapjes voor contactberoepen. De mondkapjes gelden ook als je al volledig bent gevaccineerd. Op vliegvelden en in het vliegtuig moet je een mondkapje dragen. Verwissel na 4 uur het te hebben gedragen het mondkapje. In sommige landen is een bepaalt type mondkapje nodig. Dit geldt onder andere voor Italië en Duitsland. Daar is een FFp2 mondkapje vereist.