Active Activities

Reis en vakantie blog

De echte vakantie expert

De echte vakantie expert

Ik ben afgelopen dagen wezen twijfelen of ik op vakantie wilde gaan. Ik heb toen met mijn gezin overlegt of we met het gezin er eventjes tussenuit zouden gaan of dat we gewoon thuis zouden blijven. De kinderen en mijn vrouw vonden het een goed idee of eventjes weg te gaan en de kinderen ook dus gingen we lekker op vakantie. We zijn toen een beetje op internet gaan Google wat onze perfecte vakantie zou zijn en opeens kwamen we op een site toen we op Google intypte “vakantie expert”” en belden we deze meneer op over hoe wij alles geregeld wilde hebben. Na overleg met mijn vrouw hebben we toen besloten op advies van deze meneer lekker naar Spanje gegaan en hebben daar echt onze perfecte vakantie gehad. Ook ben ik er lekker tot rust gekomen en heb ik mijn hoofd goed leeg kunnen maken. Dus mensen zoeken jullie een vakantie die helemaal volgens jullie plannen kan gaan neem dan gewoon even contact op met deze man/mevrouw en zeg gewoon wat je graag wilt hebben en hun regelen dat voor je. Ik heb dankzij hun een hele leuke vakantie gehad , wat zeker voor herhaling vatbaar is en zeker het geld waard was. Ik ben van plan om volgend jaar weer op vakantie te gaan maar dan lekker op wintersport , maar ik weet nu al hoe het eruit gaat komen te zien , omdat die mensen echt met je vakantie kunnen toveren.