Active Activities

Reis en vakantie blog

Een geweldige vakantie op Bora Bora

Wij hebben de meest heerlijke vakantie op Bora Bora gehad. Hier raak je niet uitgekeken en ook niet over uitgesproken ben ik achter. Daarom wilde ik deze aanrader achter laten op dit blog dat volstaat met aan te raden adressen. Mensen denken al snel dat het onbetaalbaar is om naar deze prachtige locatie te gaan. Wanneer je eens op de website kijkt van Silktravel, dan kun je al snel zien dat erg meevalt. Wij hebben dit adres ontdekt op aanraden van een goede kennis van ons. Toen ik samen met mijn man op de website keek, hebben wij diezelfde avond nog geboekt. 

vakantie bora bora

 

In het echt nog mooier dan op de afbeeldingen

Onze vakantie op Bora Bora is de meest geweldige periode geweest die wij ooit hebben gehad. Je kunt je haast niet voorstellen dat het in het echt nog mooier is dan op de afbeeldingen. Maar het is echt zo! Zowel voor lichaam en geest wordt je hier volledig zen. Je kunt genieten van het overheerlijke eten en drinken en er zijn ook diverse faciliteiten. De indruk die deze plek bij ons heeft achter gelaten daar geniet ik, nu wij weer thuis zijn, nog heel erg van.

Kortom, wij hebben ons echt volledig kunnen opladen om bij thuiskomst weer aan ons drukke leven te beginnen. Toen ik de foto’s van het witte strand en ons mooie hutje liet zien aan mijn collega’s, zag ik dat zij allen in de pauze op de website aan het kijken van van Silktravel.nl.  

vakantie bora bora