Active Activities

Reis en vakantie blog

Ervaar de vrijheid op het water

suppen

Wat is er fijner dan met mooi weer lekker op het water te genieten, heerlijk in de zon en met de snelheid die je wilt over het water heen scheren. Met suppen ervaar je dat gevoel van vrijheid, wat je ook doet met je sup board. Ga je voor de snelheid, of vind je het heerlijk om te touren over het water en grote afstanden af te leggen? Met een goed sup sup board is het gelukkig allemaal mogelijk, maar dan is het wel goed te weten wat de mogelijkheden zijn met een sup board, en de verschillende eigenschappen om optimaal te genieten van de mogelijkheden suppen.

Waar vind je informatie?

Natuurlijk wil je zoveel mogelijk informatie over een sup board als je wilt suppen, op de website van supplanet.nl vind je alle informatie die je nodig hebt om een goede keuze voor een board te kunnen maken. Want dat er veel verschillen in de boarden zit is wel zeker, alleen het feit tussen de opblaasbare boarden al of een hardboard. Een opblaasbaar board is perfect wanneer je een board met de auto mee moet nemen, of als je een eind moet lopen ermee. Nadeel is wel dat je een goede pomp moet hebben om het board op te blazen.

Doe goed onderzoek

Wil je gaan suppen dan is het goed om onderzoek te doen welk board voor jou geschikt is, wil je een board waar je van alles mee kunt doen of ga je voor een specifiek doel. Wedstrijden, toeren over het water, of gewoon voor de lol bezig zijn, met een sup board kan het allemaal. Verdiep je wel in de verschillende en de kenmerken van de boarden, wat je met het ene board kunt doen kun je met een ander board misschien niet.