Active Activities

Reis en vakantie blog

Fuerteventura

Fuerteventura is een prachtig eiland met witte stranden en turquoise zeewateren. Door de frisse wind die over het eiland gaat is het een prettig klimaat in de zomer en winter aangezien de gemiddelde temperatuur 21 graden is. De zon is hier altijd aanwezig.

 

Voor wie is Fuerteventura geschikt?

Het eiland trekt veel nudisten die terecht kunnen in nudistenhotels met goede liggingen zodat nudisten ongestoord kunnen zonnen.

Ook is het eiland geschikt voor surfers. De goede golven en de vele surfscholen zijn erg aantrekkelijk. Je kunt hier kitesurfen, paddle-boarden, surfen en kanoën. Het is een actief eiland dus je kunt ook lekkere fietstochten maken op het eiland.

Opzoek naar een relax vakantie dan is Fuerteventura ook geschikt voor jou ! Met de mooie stranden, gezellige dorpjes en het prachtige weer is Fuerteventura helemaal geschikt om lekker te ontspannen.

 

Wat is er allemaal?

Fuerteventura heeft vele dorpjes met leuke bezienswaardigheden en verschillende activiteiten. Vele havens waar je een bootje kunt huren of met een ferry naar één van de omliggende eilanden kunt gaan voor een dagje weg. Vele surfscholen waar je kunt leren kitesurfen of surfen, waar je een paddle-board kunt huren of kunt gaan kanoën. En lekkere restaurants met prachtige uitzichten over het strand, de zee of de bergen.