Active Activities

Reis en vakantie blog

Ga elk jaar op vakantie naar de Costa del Sol

Een populaire kuststreek in Spanje is de Costa del Sol. Het is hier vrijwel altijd zonnig en het bruist hier van de gezelligheid. Je kunt in een van de badplaatsen heerlijk tot rust komen op de mooie stranden en in de dorpjes en in de stad Barcelona kun je genieten van de mooie cultuur. Zou het niet fantastisch zijn als je hier elk jaar vakantie kan vieren in je eigen huis? Je kunt gemakkelijk een huis kopen aan de Costa del Sol via een aanbieder als Hi Homes Spanje.

Huis kopen via Hi Homes Spanje

Wil je een huis kopen in Spanje? Kies dan voor een aanbieder met een Nederlands kantoor, zoals Hi Homes Spanje. Zij zitten niet te ver uit de buurt en spreken jouw taal. Ook weten ze waar jij als Nederlander precies rekening mee moet houden als je een huis koopt in Spanje en hier kunnen ze je volledig bij ondersteunen.

Het aankoopproces

Eerst zul je samen met de aanbieder een wensenpakket gaan samenstellen. Wil je een huis kopen in een badplaats of meer in het binnenland? Wil je in een stad of een dorp genieten van je vakantie? Heb je al een specifieke plaats in gedachten? Wat voor type woning zoek je en aan welke eisen moet deze woning voldoen?

Aan de hand hiervan kan de aanbieder vervolgens op zoek gaan naar geschikte huizen. Zodra hij er een aantal heeft gevonden, ga je deze woningen samen met hem bezichtigen. Heb je een woning gevonden die je graag zou willen kopen? Dan brengt de aanbieder voor jou een bod uit. Als dit bod wordt geaccepteerd, alles is gecontroleerd en de koopakte is getekend door jou en de verkopende partij, is het jouw huis!