Active Activities

Reis en vakantie blog

Het be rijbewijs voor de caravan!

be

be rijbewijsPas geleden heeft mijn man zijn be rijbewijs gehaald. Hij heeft dit gehaald omdat we graag een caravan wilde kopen. Wij wilden al erg lang met de caravan op vakantie en dit kwam er steeds niet van omdat we geen rijbewijs hiervoor hadden. Mijn man had weinig tijd en ik vind het zelf niet fijn om in een caravan te rijden. Mijn man heeft pas geleden vakantie gekregen en toen had hij de tijd om dit be rijbewijs te halen.

We zijn daarom opzoek gegaan naar een goede rijschool zodat hij het in een keer zou halen. Op het internet zijn we vervolgens gaan zoeken naar rijscholen met hoge slagingspercentages. We kwamen toen al snel uit op de website van Verkeersschool Wesseldijk. Dit zag er erg goed uit en was ook absoluut niet duur. Mijn man besloot daarom om contact met ze op te nemen. Hij kreeg vervolgens een dag les en een dag later had hij al praktijkexamen. Hij is hier erg goed voor voorbereid en daardoor heeft hij het in een keer gehaald, dit is natuurlijk super!

rijbewijsMet de caravan op vakantie!be

Mijn man is dus geslaagd en vervolgens hebben we een prachtige caravan gekocht. We gaan volgende week al naar Frankrijk en daar hebben we erg veel zin in. Onze droom is nu werkelijkheid geworden en daar zijn we erg blij mee. We kunnen niet wachten tot we gaan en we gaan hier zeker van genieten.