Active Activities

Reis en vakantie blog

Hotel Efteling boeken doe je hier!

Je wilt maar al te graag naar de Efteling, echter is het te vermoeiend voor jou ook nog eens naar huis te rijden? Boek hier dan jouw hotel Efteling! Voor een zeer aantrekkelijke prijs is het mogelijk om een overnachting te boeken. Ongeacht met hoeveel personen je ook wilt gaan, dit hotel is perfect!

Dineren in een prachtige ambiance

Geregeld zijn wij opzoek naar een restaurant om even heerlijk te dineren in Kaatsheuvel. Dit omdat wij dan een dagje op pad gaan met de kinderen. Echter zijn onze kinderen al wel wat ouder en die zitten er niet op te wachten als de ouders mee gaan. Zo konden de kinderen heerlijk in het park rondlopen en hadden wij even tijd voor ons zelf. Aan het einde van de dag waren wij toch wel vermoeid geworden. Een flinke wandeling hadden wij achter de rug en de kinderen hebben zich vermaakt in het pretpark zelf. Zo hebben wij ervoor gekozen om na het diner in dit hotel hier ook een overnachting te boeken.

Hotel bij de Efteling is perfect

Een vriendelijke medewerker had ons de route gewezen naar de kamer. Bij binnenkomst waren wij beide verbaasd met de ruimte die wij hier zagen. Alles was voorzien en geregeld en daar konden wij alleen maar van genieten. Hierdoor hebben wij ervoor gekozen om vaker in dit hotel een overnachting te boeken.