Active Activities

Reis en vakantie blog

Je eigen droomchalet

chaletbouw

Zie je het al voor je, je komt het vakantiepark oprijden en je ziet je eigen droomchalet al staan.. Je hebt de chalet zelf ontworpen, ingedeeld en specialisten hebben deze gebouwd. Het chalet is van alle gemakken voorzien die je thuis ook hebt, alleen op het park heb je een riante tuin en het sociale contact is er groter met de buren. Door gebruik te maken van chaletbouw van bergjes.nl heb je een prachtig vakantie chalet waar je jaren plezier van hebt, heerlijk ontspannen na een week van hard werken.

chaletbouw

Gebaseerd op een model chalet

Bij chaletbouw wordt er altijd uitgegaan van een standaard model chalet, heb je het model gevonden wat je leuk vind moet er natuurlijk nog een persoonlijke tint aan toegevoegd worden. Materialen, sfeer en een goede indeling ga je samen met de adviseur bekijken om het perfecte chalet te laten maken. Met tekeningen die gemaakt zijn in 2D en 3D worden alle details in kaart gebracht, stap voor stap zie je een droomchalet op papier of beeld komen. Pas wanneer je helemaal tevreden tot in het kleinste detail gaat de tekening naar de fabriek toe.

Bepaal zelf het uiterlijk van je chalet

Natuurlijk heb je bij chaletbouw zelf de keuze welke materialen en wat voor kleuren je wilt gebruiken. Vloeren, wanden, keuken en badkamer kun je allemaal zelf kiezen, vloerverwarming of het gebruik van zonnepanelen het is allemaal mogelijk als opties. Voor ieder budget is er een perfecte maatoplossing te vinden, in de showroom van de bergjes kun je op je gemak rondkijken en ideeën opdoen voor je droomchalet.