Active Activities

Reis en vakantie blog

Kampeerboerderij Brabant is fantatisch!

Mijn vriend en ik wilde weer een keer een weekje weg. We wilden het wel binnen Nederland houden en het moest niet te veel geld kosten. Ik ben gaan kijken op het internet. Ik kwam erg veel campings tegen, maar ik kwam nog niks bijzonders tegen. Dat was jammer maar daarom ben ik wat gaan rondvragen in mijn netwerk. Zo kwam ik door mijn zus uit bij de kampeerboerderij Brabant. Volgens haar was dit een fantastische camping waar ik zeker naar toe moest gaan. Ik ben gaan kijken op het internet en kwam al snel bij de site van dit bedrijf terecht.

Een mooie belevenis

De website zag er zakelijk en klassiek uit. Erg leuk dus en er stond vele informatie op. Er is hier een fantastische natuur en er zijn erg leuke activiteiten die je hier kan doen. Zo kan je bijvoorbeeld skiën, golfen, zwemmen, kanoën en paardrijden en nog veel meer. In ieder geval genoeg te doen dus. Mijn vriend en ik besloten om dit te doen, het leek immers zo leuk. En de prijs viel ook nog eens mee. Ondertussen zijn we terug van het weekje weg. We hebben ontzettend genoten en een erg leuke tijd gehad. De natuur was zoals er werd gezegd heel erg mooi. Kortom we hebben een fantastische tijd met z’n tweeën gehad. En dit allemaal voor een erg mooie prijs. Als jullie toevallig opzoek zijn naar een leuke bestemming, dan raad ik jullie zeker aan om een kijkje te nemen op de website van kampeerboerderij Brabant.