Active Activities

Reis en vakantie blog

Kom gezellig eten bij restaurant Kaatsheuvel

Restaurant Kaatsheuvel

Na een dag in een pretpark rond te hebben gelopen kan je best trek krijgen. Een lunch of diner nuttigen in restaurant Kaatsheuvel bestaat tot de mogelijkheden. Natuurlijk kan je bij de Efteling ook genoeg te eten halen, maar dat zijn meestal een zak patat of poffertjes. Echter willen wij zo een leuke dag ook goed afsluiten en daarom reserveren wij standaard hier een tafel bij GuestHouse Kitchen. Op deze manier zijn wij verzekerd van een tafel en het zal jammer zijn als het vol zal zitten. Reserveren kan al telefonisch, of via de mail.

Restaurant Kaatsheuvel

Geweldig gegeten in restaurant Kaatsheuvel

Dit was de tweede keer dat wij hier hebben gegeten. Na een heerlijke dag in het park de Efteling te hebben gelopen. Want het is slechts 500 meter lopen van het hotel naar dit pretpark. Dus geen problemen met parkeren, want je kan de auto voor dit hotel parkeren en dit is geheel kosteloos.

Wat heel erg leuk en bijzonder apart is, is de mogelijkheid om een kijkje in de keuken te nemen. Hier kan je zien hoe de chefs aan het werk zijn en tevens is het mogelijk om hun vragen te stellen. Thuis vind ik het ook altijd leuk om de lekkerste gerechten te maken en daarom heb ik deze kans met twee handen aangegrepen. Want ik kreeg het recept mee naar huis van een geweldig gerecht die ik hier had gegeten, echt super!