Active Activities

Reis en vakantie blog

Max paraplu’s heeft een snelle levering

imageMax paraplu’s, wist je dat je daar een paraplu bedrukken kan met de logo die je erop wilt hebben? Ik wist dat eerst dus niet totdat ik op het internet ben gaan zoeken naar een paraplu die ik nodig had. Het enthousiasme wat ik heb door te reizen maakt het allemaal erg leuk om dan met je eigen paraplu te lopen die je hebt laten bedrukken. Een ding is zeker, je blijft altijd uniek met je paraplu, niemand anders heeft (als het goed is) hetzelfde logo op de paraplu! Ik vind het enorm leuk om te zien dat ik via het internet alles kan uploaden en het vervolgens kan afrekenen om het thuis te laten bezorgen. Het voordeel is dat ik na de bestelling mijn eigen dingen kan doen en niet de deur voor uit hoef te gaan.

Snelle bezorging, goede kwaliteit.240_240_Paraplu-4092 copy

Voor wie nog niet via het internet een paraplu heeft laten bedrukken bij Max paraplu’s moet het toch eens proberen. De website is voor iedereen duidelijk en het gemak van de website spreekt voor zich. Zo kijk ik regelmatig weer terug op de website van Max en mocht er iets tussen zitten wat mij erg aanspreekt, twijfelen hoef niet meer bij hun, ik bestel gelijk. Sinds dat ik de paraplu’s binnen heb gekregen ben ik enorm tevreden, ik raad dan ook echt aan een kijkje te nemen op de website.510366xb