Active Activities

Reis en vakantie blog

Meerwaarde van stoffen polsbandjes  

Je weet het misschien niet, maar merkpolsbandjes kunnen een uiterst nuttig marketinginstrument zijn. Ze zijn een effectief middel om jouw boodschap uit te dragen of op een andere manier de marketingboodschap te communiceren die jouw organisatie wil verspreiden. En behalve dat het een krachtig visueel marketinginstrument is, bieden polsbandarmbanden van stof ook andere voordelen, waardoor ze de voor de hand liggende keuze zijn voor jouw evenement. Laten we nu eens kijken naar enkele van deze voordelen: 

Stoffen polsbandjes zijn duurzaam en betaalbaar 

Festivalbandjes van stof zijn in feite erg duurzaam, waardoor ze de perfecte keuze zijn voor buitenevenementen – waar de dragers waarschijnlijk veel bewegen, dansen en worden blootgesteld aan de elementen. Ze worden stevig om de pols vastgemaakt en blijven daar gedurende het evenement (en vaak ook lang na het evenement. 

Behalve dat ze volledig aanpasbaar en duurzaam zijn, zijn onze stoffen polsbandjes ook relatief goedkoop. Ze zijn perfect voor jouw bedrijf of organisatie als je op zoek bent naar een goedkope maar effectieve manier om jouw marketingboodschap uit te zenden of reclame te maken voor jouw merk. Goede polsbandjes zijn ook niet giftig en volkomen veilig voor iedereen die ze draagt.  

Stoffen polsbandjes als aandenken 

Funky kleuren en frisse ontwerpen kunnen stoffen polsbandjes een voorsprong geven en de opkomst van liefdadigheids- en steunpolsbandjes in de mode betekent dat ze helemaal on-trend zijn. 

Aangezien deze polsbandjes in het oog springen en uniek zijn (om nog maar te zwijgen van de naam en datum van het evenement of festival), betekent dit dat degenen die ze dragen ze waarschijnlijk als aandenken zullen bewaren. 

Dit betekent een nog grotere bekendheid van de boodschap van jouw evenement, zelfs nadat het evenement is afgelopen. Degenen die het evenement bijwonen, zullen waarschijnlijk het polsbandje blijven dragen of het bandje op een andere manier als souvenir bewaren. Daarom bieden polsbandarmbanden van stof je een groot voordeel. 

Stoffen polsbandjes om jouw evenement te beveiligen 

Polsbandarmbanden van stof zijn de perfecte manier om jouw evenement te beveiligen – of het nu een binnenconferentie of een buitenfestival is – door identificatie van de aanwezigen te bieden. Ze zijn discreet, comfortabel en vooral veilig. Polsbandarmbanden van stof slagen waar lanyard-passes, handstempels en goede ouderwetse kaartjes te kort schieten, omdat ze stevig aan de pols van de drager worden vastgemaakt zonder dat er gevaar bestaat dat ze eraf vallen of verloren gaan. 

Bovendien kunnen stoffen polsbandjes eenvoudig op kleur worden afgestemd – met een variatie aan verschillende opties beschikbaar als je soortgelijke polsbandjes nodig hebt op jouw evenement om verschillende beveiligingsniveaus te laten zien (bijvoorbeeld toegang tot gebieden met beperkte toegang of VIP-ruimtes). 

Kies uit stof, geweven stof in een scala aan verschillende kleuren en ontwerpen. Of, als je nog een stap verder wilt gaan, waarom maak je dan geen custom polsbandje voor je evenement? Kijk voor meer informatie op ikastetiket.nl