Active Activities

Reis en vakantie blog

Mooie villa’s in Turkije

villa azuro

palmboom waterAfgelopen vakantie ben ik in Gundogan geweest in Turkije. Ik heb ervoor gekozen om met mijn gezin een villa te huren zodat we een eigen zwembad zouden hebben. Via het internet heb ik mooie villa’s in Turkije gevonden. De plek waar deze villa’s stonden werd ook wel het St. Tropez van Turkije genoemd!

De reis

Via het internet heb ik mooie villa’s in Turkije gevonden. Een van de eisen van de villa was wel dat er een eigen zwembad was omdat dit de voornaamste reden was waarom we een villa wilden huren.

Villa azuro logoIk kwam terecht op de website van Villa Azuro. De moderne villa met zwembad was eigenlijk precies wat we zochten en qua prijs was het ook heel erg te doen. Als je met een grotere groep gaat kom je zelfs nog goedkoper uit! Alle andere villa’s die we hadden gezien waren niet meer beschikbaar op de datum dat wij konden gaan. Deze villa was gelukkig nog vrij en na even gebeld te hebben had ik deze kunnen reserveren. Er moesten alleen een paar gegevens opgestuurd worden en alles was daarna geregeld.

Toen we aankwamen bij de villa na een vlucht die niet heel aangenaam was, waren we gelijk weer helemaal in de vakantiestemming. Het zag er zelfs mooier uit dan op de plaatjes en er waren een paar dingen vervangen dus een gedeelte was redelijk nieuw.

Het hele gezin heeft het naar hun zin gehad en ik was ook heel erg tevreden!