Active Activities

Reis en vakantie blog

Natuur, comfort en luxe tijdens je verblijf

Wanneer je wilt overnachten in Venlo en je comfort en luxe wilt ervaren tijdens je verblijf, en ook nog eens in de vrije natuur dan moet je bij hotel Maashof zijn. Een mooi hotel wat gelegen is midden in de natuur, forellenvijvers aan de overkant van het hotel en bossen om te wandelen en te fietsen. Verschillende soorten kamers, gerangschikt op luxe dus voor iedereen een geschikte kamer. Wil je het eenvoudig houden maar toch genieten van comfort dan is de comfort kamer de geschikte kamer. Ben je liefhebber van wat meer luxe dan is er de suite of deluxe kamer waar je kunt overnachten.

Eten en drinken tijdens je verblijf

Naar wens kun je desgewenst iedere dag in het hotel lunchen en dineren, de aantrekkelijke prijzen maken de keus eenvoudig. Ook voor kinderen is er een ruime keus op de menukaart, lekker voor groot en klein. Wil je alleen gebruik maken van een drankje of de borrelkaart in de avond dan is dit uiteraard ook geen probleem. Het gastvrije personeel zorgt ervoor dat iedereen groot en klein zich snel thuis zal voelen in het hotel. Eten en drinken in het hotel is van hoge kwaliteit.

Een actief verblijf in het hotel en de omgeving

Na het overnachten in Venlo wil je natuurlijk overdag lekker actief bezig zijn. Het hotel heeft verschillende activiteiten die je kunt doen met familie en vrienden, of het teamverband versterken wanneer je voor zakelijke doeleinden in het hotel verblijft. Combineer bijvoorbeeld een puzzeltocht met een actievere activiteit. Een fietstocht is ook mogelijk, heerlijk in de vrije natuur genieten van de rust en stilte in het park. Vissen in de forellenvijver is ook mogelijk, informeer bij het hotel naar alle activiteiten en de prijzen die daarbij horen. Een ding is zeker, je zult je niet vervelen en zeer actief bezig kunnen zijn tijdens een verblijf in het hotel.