Active Activities

Reis en vakantie blog

Op Ibiza een villa huren doe je hier!

ibiza villa huren

ibiza villa huren ibiza villa hurenOp Ibiza een villa huren is iets wat ik al langer wilde doen, maar wat er nu eindelijk van gekomen is. Dit wilde ik altijd al doen met mijn familie, want wij gaan jaarlijks met elkaar weg. Gewoonlijk is dit gewoon in eigen land of in ieder geval iets wat met de auto te bereiken is. Dit keer wilden wij allemaal graag met het vliegtuig weg, omdat dat toch meer het vakantie gevoel geeft. Daarvoor mocht iedereen een bestemming doorgeven en werd er daarna gestemd. Daar kwam al snel dit prachtige eiland uit, dus daar was ik ongelofelijk blij mee. Er is mij toen gevraagd om te gaan zoeken naar een accommodatie daar, dus dat ben ik toen direct gaan doen. Ik had meteen wel een idee van wat ik voor iets wilde. Ik vind het namelijk een stuk leuker om samen allemaal in hetzelfde huis te zitten, want dan heb je toch een stuk meer contact met elkaar.

De keuze is gemaakt

Uiteindelijk heb ik met overlegd of zij het een idee vonden om op Ibiza een villa te huren. Iedereen was hier ongelofelijk enthousiast over, dus toen ben ik gaan kijken welke het beste voor ons zou zijn. Hierbij kwam ik al snel op een website terecht met een enorm aanbod. De prijzen varieerden, dus er zit eigenlijk voor ieder budget wel iets bij. Hier heb ik toen ook geboekt voor een periode van twee weken. Ik heb er ongelofelijk veel zin in en kan deze organisatie echt aanraden. Zij helpen jou het beste met jouw eisen en wensen.