Active Activities

Reis en vakantie blog

Op pad met je rugzak achterop

logo-zwart-275x90Zoek je nog iets leuks voor een dagje uit? Zoek het groen op! Het bos is gratis en een prachtige ervaring. Mensen blijven met de wat koudere maanden vaak binnen zitten en dat is zonde. Vooral voor de kinderen kan het bos een unieke ervaring zijn, is weg van alle lichtgevende schermpjes en er is op uit. De fantasie vrij in de loop.

Je kan bijvoorbeeld leuk gaan wandelen en ergens halverwege een picknick houden. Lekker bijkomen in alle rust. Denk dan wel aan een rugtas, rugtassen zijn makkelijk om mee te nemen en comfortabel om te dragen met een dagje uit. Ideaal voor naar het bos en om je picknick spulletjes mee te nemen! Zo heb je veel verschillende rugtassen waar je aan kan denken. Van groot tot klein, van leer tot synthetisch materiaal. Als je vaak erop uit gaat dan kan je beter een leren rugtas nemen omdat deze tassen vaak langer mee gaan.

mi-pac_rugzak_nordic_navy-2_34.95

Het is soms wat fris, kleed je dus lekker warm aan. Trek schoenen aan die vies mogen worden en verken de natuur. Je gedachten kunnen in de vrije loop en je zal echt een rustmoment creëren voor jezelf. Je wordt niet constant geconfronteerd met de blijvende informatie stromen van buitenaf. Durf dat mobieltje maar is uit te zetten of op stil en concentreer je volledig op je omgeving.

Het bos kan dus echt een unieke en mooie ervaring worden, misschien toch een keer de natuur opzoeken. Het is vrijwel kosteloos naast het eten en drinken en de kleding die je meeneemt, maar dat zijn materialen die je anders ook wel nodig had. Plan een leuke boswandeling met je familie/ vrienden of neem is lekker een andere hardloop route door het bos, het is het zeker waard.

leren_rugzak_savona_medium_cognac-1

Wil jij een rugzak kopen voor dagjes uit? Bekijk de praktische en handige rugzakken online.