Active Activities

Reis en vakantie blog

Op zoek naar vakantiehuizen

Op zoek naar vakantiehuizen

 

Ik heb vanmiddag de hele middag gespendeerd op zoek naar leuke vakantiehuizen voor de vakantie die ik aan het plannen ben. Mijn vrienden ontmoette ik tijdens mijn studie en wij bleken het met z’n achten heel goed te kunnen vinden. Met vier meiden en vier jongens was het altijd een leuke verdeling en in de afgelopen jaren zijn er wel wat stellen ontstaan tussen iedereen – maar zonder gedoe overigens, iedereen was gewoon een beetje aan het aftasten. Het is echt een leuke groep en vijf jaar na dato, en dus na het afronden van de studie, hebben wij nog steeds contact gehouden en hebben we het nog steeds erg leuk met elkaar. We gaan er ook altijd een keer per jaar een week met elkaar tussenuit, en dat is altijd weer echt een uitje! Ook dit jaar ben ik weer op zoek naar vakantiehuizen waar we met z’n achten zouden in passen en en ik vond echt een geweldige in Zuid-Frankrijk, inclusief zwembad – eigenlijk natuurlijk wel een voorwaarde als je daar in de zomer zit natuurlijk. Mocht je zelf ook inspiratie willen hebben dan zou ik als ik jou was eens op de website van Greenwood Vakantiehuizen kijken, want dat is de organisatie waar ik het huis bij heb geboekt. Persoonlijk vind ik dat het aanbod er echt bijzonder is en als jij ook een originele vakantiebestemming wilt hebben dan zou ik die website zeker eens bekijken!