Active Activities

Reis en vakantie blog

Parkeren bij Schiphol kan vele malen goedkoper

Parkfly_logoParkeren bij Schiphol kan vele malen goedkoper

Eindelijk is het zover, onze vakantie staat voor de deur. Van het werk hebben we onze laatste werkdagen al gehad. De koffers zijn gepakt voor zover dat mogelijk is, een paar dagen voor vertrek. Wij vliegen aanstaande dinsdag naar Tenerife. Ik heb zo ontzettend veel zin in deze reis. We hebben deze reis cadeau gekregen van mijn ouders, we gaan met het hele gezin en de partners en kinderen erbij. Een prachtige reis staat ons te wachten. Ik ben al verschillende keren op Tenerife geweest en weet daarom ook precies wat me te wachten staat, ik droom er al van sinds september omdat mijn ouders toen vertelden dat we deze reis aangeboden kregen voor hun 30e trouwdag. We wonen niet echt in de buurt van Schiphol en daarom zijn we gaan zoeken naar manieren om daar te komen. Een vliegveldtaxi is niksvoor ons maar parkeren bij Schiphol zelf is nogal duur, we zijn op zoek gegaan naar een andere, goedkopere mogelijkheid en zo ben ik uitgekomen op deze website. Hier trof ik een bedrijf met een grote parkeermogelijkheid met betrekking tot parkeren bij Schiphol. De tarieven hier liggen een heel stuk lager en dat maakt het tot een goed alternatief. Vanaf deze parkeerplaats is er een shuttlebus die binnen 10 minuten voor de algemene vertrekhal staat en zo kost deze manier van parkeren bij Schiphol bijna geen tijd. Informatie vindt u op deze website.