Active Activities

Reis en vakantie blog

Review: slippers bedrukken bij Maxstrandartikelen.nl

45466_9499-03Toen ik een tijdje geleden op zoek was naar leuke geschenken voor mijn zakelijke relaties en partners, vond ik het lastig om een relatiegeschenk te vinden dat nog niet door ieder bedrijf wordt weggegeven. Zo zijn kleine geschenken als USB-sticks en mokken natuurlijk leuk om te krijgen, maar geven zo veel bedrijven deze geschenken weg dat ik het niet meer voldoende origineel vind om deze producten te geven. Uiteindelijk kwam ik tijdens mijn zoektocht naar de perfecte relatiegeschenken in aanraking met Maxstrandartikelen.nl. Bij deze website is het mogelijk om te kiezen voor slippers bedrukken bij Maxstrandartikelen.nl, waarbij jouw bedrijfslogo op slippers wordt gedrukt. Omdat ik dit erg origineel vond, heb ik de slippers van Maxstrandartikelen.nl besteld.

35399_varadero groen
Gratis drukproef, snelle levering en goede kwaliteit

Wat mij ten eerste erg aansprak in de service van Maxstrandartikelen.nl, is het feit dat ik de mogelijkheid kreeg een gratis drukproef te bestellen. Op deze manier kon ik direct zien hoe mijn slippers er na bedrukking uit kwamen te zien. Toen ik tevreden was, heb ik mijn slippers besteld. Vervolgens werden de slippers van Maxstrandartikelen.nl al binnen tien werkdagen geleverd, wat ik erg snel vond voor de grote oplage die ik kreeg. Toen ik het resultaat van mijn bestelling zag, was ik erg tevreden. De slippers lijken exact op de drukproef die ik had gekregen: van goede kwaliteit, met een mooie, kwalitatief hoogwaardige bedrukking en in de juiste kleur. Ik ben dan ook erg te spreken over de slippers van Maxstrandartikelen.nl.34492_custom-mens-flipflops