Active Activities

Reis en vakantie blog

Rondreizen Oost-Afrika met Safari Adventures

rsz_tanzania-familie-safari-zanzibar-vrouwen-in-zee

rsz_1tanzania-familie-safari-zebras-in-rivierOp mijn lijst van dingen die ik ooit gedaan wil hebben staat al een tijdje “rondreizen Oost-Afrika“. Dit is altijd een droom van mij geweest omdat ik nog nooit eerder in Afrika ben geweest. Ik wil heel graag de wildernis van dichtbij zien en de cultuur daar gezien hebben. Eindelijk had ik genoeg geld gespaard om een reis te boeken en daarom ben ik opzoek gegaan.

Safari Adventures

Ik heb nog nooit eerder een safari vakantie geboekt en daarom wilde ik dit door iemand laten doen met veel ervaring. Het boeken van een ticket lukt mij nog net en om er zeker van te zijn dat mijn “rondreizen Oost-Afrika” droom helemaal goed ging heb ik via het internet een bureau gevonden dat hierin gespecialiseerd is.

SA-logo-tekstDe website van het bedrijf Safari Adventures stond vol met mooie plaatjes van Tanzania en Zanzibar. De wildernis spatte van de afbeeldingen af en ik besloot daarom contact op te nemen met het bedrijf. Ik heb uitgelegd wat ik ongeveer in gedachte had. Ik wilde wel advies hebben en dat heb ik ook gekregen. Voor de rest heb ik alles overgelaten aan het bureau en ik moest alleen betalen.

De reis

Ik heb heel erg veel informatie meegekregen en instructies. De vlucht ging helemaal goed en toen ik eenmaal aankwam was ik zo verbaasd door de natuur. Het was mooier dan dat ik mij kon voorstellen. De hele vakantie was een succes en ik heb echt ontzettend veel mooie dingen gezien!