Active Activities

Reis en vakantie blog

Steeds maar weer problemen

IMG_1332newnumber1Als zakenvrouw ben ik altijd onderweg. Ik werk voor een multinational en heb daarom ook veel contacten met partners in het buitenland. Dit is soms erg vermoeiend, maar over het algemeen geniet ik wel van het vele reizen. Nou moet ik eerlijk zeggen dat ik het geweldig vind om nieuwe landen te ontdekken, of te herontdekken, maar vliegen daar ben ik niet gek op. Ten eerste moet je al twee uur van te voren op het vliegveld wachten. En in de tussentijd sta je eigenlijk niets te doen. Zodra je uit het vliegtuig komt, moet je dan ook nog eens op de bagage wachten en dan op de taxi. Kortom, je raakt voor een vlucht van een uur al een halve dag kwijt.

Wat ik echter het ergste vind is de taxi. Ik vetrek en land ook weer altijd op Schiphol. Ik woon zelf in Den Haag, dus deze luchthaven is voor mij op ideale afstand. Omdat ik soms dagenlang weg ben en mijn man onze auto dan nodig heeft, neem ik uiteraard een taxi. Dit is veel gemakkelijker voor me en is over het algemeen ook comfortabel reizen. Maar dit geldt alleen maar als de taxi ook komt opdagen. Het is me nu al een aantal keer overkomen dat de taxi gewoon niet kwam of me een uur in de kou liet staan. Dat vind ik nou echt niet kunnen.

Op aanraden van een vriendin heb ik toen contact opgenomen met een Schiphol taxi service. Ze zei dat dit bedrijf haar nog nooit is vergeten en ook altijd op tijd komt opdagen. Kijk, dat kan ik nou waarderen. Na een aantal telefoontjes heb ik ze ook geboekt en ik heb deze taxi inmiddels 5 keer gebrukt. Een echte aanrader!

4705