Active Activities

Reis en vakantie blog

Vakantiehuis voor 14 personen of vakantiehuis 12 personen huren

huis kopen in Spanje goedkoop

Ga je op vakantie of een weekend of weekje weg met familie of vrienden? Is de groep waarmee je gaat maximaal 14 personen? Op galekkeropvakantie.nl vakantiehuis 14 personen vind je veel informatie over grote vakantiehuizen met meer dan genoeg ruimte voor 14 personen. Je kunt een vakantiehuis 14 personen, onder andere huren in Limburg, Zuid-Holland, Brabant, Zeeland, Gelderland en Overijssel. Deze grote vakantiehuizen liggen op een vakantiepark, zoals Roompot of de Schatberg, maar ook midden in de natuur. Er zijn vakantiewoningen die geschikt zijn voor een vakantie met meerdere families, maar ook speciaal ingerichte vakantiehuizen voor vriendengroepen. Lees daarom, voor je een vakantiehuis 14 personen gaat huren, eerst wat de accommodatie te bieden heeft aan slaapkamers, badkamers en toiletten. Je kunt hier ook bekijken wat er op het park of in de omgeving te doen is voor jong en oud.

12 persoons vakantiehuis Zuid-Holland

Ook voor groepen met 12 personen is er genoeg aanbod van vakantiehuizen in verschillende provincies in Nederland. Een 12 persoons vakantiehuis vind je in Hellevoetsluis, Zuid-Holland, bij EuroParcs Poort van Zeeland. Dit Parc is gelegen in het natuurreservaat Voornes Duin, op het natuureiland Voorne-Putten. Het vrijstaande chalet heeft onder andere zes slaapkamers, twee badkamers en drie toiletten. Bij het chalet liggen twee parkeerplaatsen. Deze grote vakantiewoning is ideaal om te huren als je met meerdere families met kinderen op pad gaat voor een weekend, weekje of voor een langere vakantie. Als je een 12 persoons vakantiehuis huurt op EuroParcs kunnen de kinderen gebruik maken van de speeltuin en van het animatieteam dat in de zomermaanden actief is. Achter dit huis ligt het Quackstrand dat geliefd is bij gezinnen met kinderen vanwege het ondiepe water. Op galekkeropvakantie.nl vind je veel meer informatie over een huisje 12 personen, ook over dit chalet. Natuurlijk zijn er nog veel meer vakantiehuizen te vinden met andere leuke faciliteiten. 

Groepsaccommodatie 12 personen

Een huisje 12 personen is, zoals gezegd, ideaal voor met de familie of met een grote vriendengroep. Het is niet alleen leuk voor gezinnen met kinderen, het is namelijk ook voor jongvolwassenen erg leuk. Zo zijn er vakantiehuisjes voor 12 personen te vinden met bijvoorbeeld een pooltafel, tafelvoetbalspel, pingpongtafel, jacuzzi, sauna of zwembad. Je kunt je dus altijd vermaken. Het is belangrijk dat, als je met meerdere personen op vakantie gaat, je vooraf weet of er voldoende (aparte) slaapkamers zijn en er voldoende ruimte is. In de meeste gevallen zal één badkamer en één toilet niet genoeg zijn als je met 12 personen op vakantie gaat. Bekijk daarom eerst de uitgebreide informatie die wordt gegeven over de woning. Je leest bij de informatie op de site ook wat er in de buurt te doen is, zo kun je makkelijker bepalen of deze omgeving geschikt is voor de groep waarmee je een weekendje weg wilt of op vakantie gaat. Een groepsaccommodatie 12 personen is zeker geschikt voor een geslaagde vakantie!