Active Activities

Reis en vakantie blog

Vakantiepark Frankrijk

garden_view-210x115-crop-fff

DLF_huis_2-210x115-crop-fff

zwembad-210x115-crop-fff

In 1 woord: geweldig. Super vakantie gehad.
Dit park heeft alles wat men zich maar wensen kan. Zon, ruimte en gezelligheid.
De omgeving is fenomenaal. Pittoreske dorpjes die schilderachtig afsteken tegen een prachtige achtergrond. Wat een natuur hier.

Ik ben vrij sportief en hierdoor zocht ik naar een park waar ik niet alleen maar kon genieten van de zon maar ook nog eens veel aan beweging kon doen. In de omgeving van het park kun je zoveel diverse manieren van sport beoefenen. Van golf tot vissen. Paardrijden is ook een van de mogelijkheden en een absolute aanrader. Ook de fanatieke wandelaar zit hier zeker goed. Ik heb dus ook heel veel te voet gedaan.

Luxe

Na een dag van ondernemen kwam ik thuis in een prachtige bungalow. Allemaal erg mooi onderhouden en met veel faciliteiten voor zowel jong als oud. Wat ook echt prettig is, is dat kinderen vrijuit kunnen spelen omdat er geen autoverkeer mag rijden. Daarnaast is er buiten het park ook genoeg te beleven voor de kids. Binnen een uur ben je bij Futuroscoop en diverse andere bezienswaardigheden.

Ik ben ook nog een dag naar la Rochelle geweest. Hier vindt met een heerlijk strand. Dit is wel iets langer rijden, 1,5 uur op precies te zijn, maar het is het dan ook zeker waard. Ik vond het in ieder geval geen probleem om wat verder te moeten rijden. De prachtige omgeving maakt dan heel veel goed. Kijk eens op hun website France Comfort.