Active Activities

Reis en vakantie blog

Verschillende vakanties Mexico zijn de revue al gepasseerd

4f0939c3096c171d54f51858bdd1dfd5Verschillende vakanties Mexico zijn de revue al gepasseerd

 

Ik ben op zoek geweest naar heerlijke vakanties Mexico voor in de zomer. Mijn partner en ik hebben namelijk een fijn bedrag weten te sparen in het voorgaande jaar en hebben besloten deze zomer eens lekker uit te pakken. Waarom we nou specifiek naar vakanties Mexico op zoek gingen? Het land heeft me altijd al getrokken. Ik moet toegeven dol te zijn op lekker weer en dat is daar een garantie, lijkt het haast wel. Bovendien hebben we ons voorgenomen wat meer van de wereld te zijn en een reis naar Zuid-Amerika hoort daar voor ons dan ook echt bij. In de meeste continenten ben ik inmiddels wel geweest, zeker toen ik nog jong was ging ik vaak de hort op. Dan werkte ik enkele maanden intensief en boekte ik daarna de eerste de beste vlucht om door een land heen te trekken en zoveel mogelijk plaatsen te zien. Toch ben ik er nooit aan toegekomen het zuiden van Amerika te bezoeken en ik weet niet goed waarom, want het heeft me altijd getrokken. Het is alweer enkele jaren geleden sinds ik een verre reis maakte, want mijn partner houdt eigenlijk niet van vliegen, maar speciaal voor de vakanties Mexico die inmiddels de revue zijn gepasseerd besloot hij dat het toch maar eens tijd werd die angst opzij te zetten en lekker met mij mee te gaan. Ik kan niet wachten meer van het land te leren kennen en kijk onwijs uit naar de zomer!