Active Activities

Reis en vakantie blog

Verwende vakantiegangers in Moraira, een van de mooiste plekjes van Spanje

villa3moraira xenocarte2.jpegVakantie, zoveel mensen zoveel wensen. Het aanbod is dan ook enorm divers. Zeker ook in Spanje, nog altijd éen van de meest gewilde bestemmingen onder Nederlanders. Het land heeft een moeilijke periode achter de rug, maar loopt nu sinds halverwege 2014 voorop in het economisch herstel in Europa. Ten dele door de beste bezoekersaantallen van vakantiegangers ooit gemeten.

Spanje toenemende populariteit

De toenemende populariteit heeft voor een deel te maken met de crisis. Er is dusdanig bezuinigd dat de salarissen met 10% zijn gedaald ten opzichte van de rest van Europa. Dat maakt verschil, goed te merken in de prijzen van de horeca. Echter, er is meer. Ook voor luxe vakanties kun je goed terecht in het land van de tapas en pinchos. In bepaalde regio zijn vele luxe vakantievilla´s met privé zwembad gebouwd door vooral Noord europese eigenaren op zoek naar rust en een weldadig klimaat.

Marina Alta, favoriet onder eigenaren vakantievilla´s

Gebied bij uitstek is de Marina Alta, het noordelijk groene en deel van de Costa Blanca. Pittoreske plaatsjes als Javea, Denia, Altea en Moraira zijn favoriet. Echter ook de trotse eigenaren van deze villa´s hebben te maken gehad met de gevolgen van de grote crisis en velen bieden hun luxe vakantieverblijf te huur aan om de nodige onderhoudskosten te drukken.

Moraira, luxe vakanties

Dit tot vreugde van de vakantiegangers die op zoek zijn naar luxe en rust. Een bedrijf als Villa Xenofilia weet daarvan te profiteren en voor het huren van een luxe villa in Moraira kunt u bij deze verhuurder heel goed terecht. Persoonlijke service en perfect onderhouden villa´s gaan hand in hand. Xenofilia II kleinabHet luxueuze badplaatsje Moraira, waar massatoerisme ontbreekt, is een gewilde plek voor de verwende vakantiegenieters op zoek naar rust, luxe en een prachtige omgeving. Eenmaal gewend aan deze luxe valt het dan ook niet mee om afscheid te nemen van de vakantie in Moraira. Velen keren dan ook jaarlijks weer terug om hier de droomvakantie, badend in weelde in een fraaie vakantievilla´s met privézwembad te beleven.